ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η ιστοσελίδα www.e-koupepe.gr αποτελεί το διαδικτυακό χώρο και κατάστημα (e-shop) της Kλήμεντου Διονυσία  – ΚΟΥΠΕΠΕ παιδικά ρούχα, φυσικό κατάστημα της οποίας εδρεύει επί της οδού Γρηγορίου Έ  28 στο κέντρο της Κώ. Η χρήση, περιήγηση, αγορές και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια στην ιστοσελίδα www.e-koupepe.gr συνεπάγεται αυτομάτως τη ρητή συγκατάθεση των κάτωθι προϋποθέσεων και όρων χρήσης, τους οποίους ο επισκέπτης υποχρεούται να διαβάσει και να γνωρίζει.

Οι φωτογραφίες, τα σχέδια κείμενα και όλα τα περιεχόμενα και αρχεία της ιστοσελίδας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ΚΟΥΠΕΠΕ παιδικά ρούχα και e-koupepe.gr και απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο χρήση τους, αντιγραφή, μεταποίηση, αναπαραγωγή τους από οποιοδήποτε φυσικό ή ηλεκτρονικό μέσο και για το οποιοδήποτε εμπορικό ή μη σκοπό χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση και άδεια για τον συγκεκριμένο σκοπό από εμάς.

Εφαρμοστέο δίκαιο
Το e-koupepe.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών της. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω e-koupepe.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.